Linköping åter svenska mästare i spex!

Linköpings Studentspex och Holgerspexet ställde tilsammans upp i Spex-SM i Örebro i maj med bidraget “Världsomställningen i Paris eller Elfeltornet”.

Fem år har gått sedan förra gången det var SM i studentspex. Då vann Linköpings Studentspex med spexet “Hannibal – 40 elefanter och en begravning”. I år gjorde de två spexen i Linköping ett gemensamt bidrag för att försvara stadens tätposition.

Efter en fantastiskt lärorik och rolig helg tog vi med oss priset för bästa scenografi, bästa manus och sist men inte minst BÄSTA SPEX! Linköpings StudentSpex kommer nu tillsammans med Holgerspexet behålla äran att kalla oss Sveriges bästa spex i fem år till.

Tacka alla som kom och såg våra föreställningar i både Linköping och Örebro.

Mer info finns på www.spexen.se