Extraföreställning av jubelspexet ”Ludvig II och Euro-Visionen” 13 maj!

Missade du det rosade jubelspexet ”Ludvig II och Euro-visionen” eller vill du se det igen? Reservera den 13 maj klockan 19.30 för då ger vi en exklusiv extraföreställning av spexet på Forumteatern i Linköping!

Corren gav spexet full pott (CCCCC) i betyg:

Lysande! Jag har varit på många spexpremiärer, men inte förrän nu på en där tempot satt direkt! Briljant start och högt tempo ända till finalen. Det här är ett jubileumsspex (35 år), vilket bland annat innebär att skådespelarna består av mycket rutinerade spexare, vilket sannerligen märks. Utmärkt samspel, både på scenen och med publiken. Det är mycket bra sångare, några med en diktion värdig Karl Gerhard […] Manuskriptet i det här spexet är suveränt, helt i klass med några av ensemblens höjdpunkter genom åren. Orkestern är utmärkt och arrangemangen mycket funktionella. […] I sanning ett strålande jubileum! Programboken innehåller en presentation av samtliga spex genom tiderna – en fin gåva till oss spexintresserade. Där hittar jag några tidigare spex, bland annat ”Den gula faran”, ”Den småfranska revolutionen”, ”Robin Hood”, ”Världsomställningen” och ”Släktskapsresan”, som har en särskild plats i mitt hjärta […]

Läs hela Correns recension här: ”Mästerligt jubileumsspex

Håll utkik här på hemsidan eller spexets Facebooksida för mer information.

Biljetterna släpps lördagen den 2 maj här på hemsidan och på Akademibokhandeln Nygatan City Linköping. Eventuella överblivna biljetter säljes i foajén innan föreställningen.