Rebustävlingen avslutad – Låt oss presentera titeln!

Nu är årets rebustävling avslutad och vi vill gratulera Joakim Nilsson, som vunnit två biljetter till premiärföreställningen den 11 februari. Den rätta lösningen och titeln på 2017 års spex är Påvarna & troföljden – En revisionsberättelse. Nedan ser ni en bild på hur rebusen kan lösas.

Rebuslösningen för Spex-17

Rebuslösningen för Spex-17

Vi vill tacka alla som har skickat in förslag och hoppas att ni har haft roligt med rebusen! Biljetterna släpps 27 januari. Spex17 vill bjuda in er att ta del av det dramatiska maktspelet i Vatikanen i början av 1500-talet. Följ med Avicii Medici, Caterina Sforza, Lucrezia Borgia, Henrik VIII och den mystiske Ezio när det ska avgöras vem av kardinalerna Julius och Pius som blir den nye påven.

Vi önskar er en god jul och varmt välkomna till våra spexförställningar i februari!