Påvarna & troföljden – En revisionsberättelse

Vi presenterar 2017-års spex: Påvarna & troföljden – En revisionsberättelse . Den 11 februari kl 16.00 är det premiär och vi i Linköpings studentspex är laddade och taggade till tusen. Vi kommer att låta er ta del av det dramatiska maktspelet i Vatikanen i början av 1500-talet. Den girige bankiren Avicii Medici utpressar den begåvade Caterina Sforza och Henrik VIII blir hopplöst förälskad i den vackra Lucrezia Borgia. Samtidigt upptäcker den mystiske Ezio att någonting skumt pågår i Vatikanen när kardinalerna Julius och Pius kandiderar till att bli den nye påven.

Biljetter kan du köpa här på hemsidan. Biljetter säljs även hos Akademibokhandeln på Nygatan 20, Linköping, samt från och med vecka 6 under lunchtid i Colosseum, C-huset, på campus Valla. Eventuella kvarvarande biljetter säljs också i teaterfoajén de dagar vi har föreställning. Kassan öppnar en timme innan föreställningen börjar.

Priserna är:
150 kr ordinarie
120 kr pensionär
120 kr student och ungdom mellan 13-19 år
70 kr barn upp till 12 år

Föreställningarna spelas tisdagar, onsdagar, fredagar och lördagar mellan 11:e till 25:e februari på Forumteatern i Kårhuset Kollektivet (f.d Nationernas Hus) på Ågatan 55 i Linköping.

Observera att vi inte tillämpar något återköp av biljetter.

Om du har några frågor och funderingar kring biljetter eller vill boka biljetter för ett större sällskap så hör av dig till biljetter@studentspex.se.

Varmt välkomna!