Tack för en fantastisk spelperiod!

Det är med publikrekord för många år bakåt som vi nu har avslutat vår föreställningsperiod och flyttat ut ur Forumteatern. Vi i Spex-18 har haft otroligt roligt och vill tacka alla er som har kommit på våra föreställningar, skrattat, hurrat, ropat omstart och baklänges. Vi vill och tacka våra sponsorer och alla ni som har hjälpt till under förställningarna.

Nu ska vi vila ett litet tag innan arbetet med nästa års spex påbörjas senare i vår. Vill du vara med? Det går att söka till nästa uppsättning redan nu även om den officiella sökperioden inte har dragit igång ännu. Klicka in på på ”Sök spexet” i fliken ovan

Till hösten runt månadsskiftet augusti/september kommer vi att att sätta upp extraföreställningar av Staten och idealet. Missa oss inte då om du vill se föreställningen igen.

Tills vi ses igen, tack för oss!