LiSS söker nya spexare

Nu öppnar äntligen ansökan till Linköpings Studentspex och uppsättningen Spex 19. Vill du bli en del av den underbara (och förhoppningsvis någorlunda välorganiserade) röra som är ett studentspex? Då är det dags att ta chansen!

Men, varför skulle jag vilja vara med här? För att det är superkul, ju! Som uppsättningsmedlem jobbar du med att skapa något nytt helt från grunden och får lära känna massa nya människor längs vägen. Det är som ett stort kollektivt zero to hero!

Läs mer om vilka grupper du kan söka till här.

Och sök spexet här!

Sista chansen att söka är den 27 april kl 23.59 så sök redan idag!

Frågor på det? Skicka iväg dina funderingar till oss i directionen på ansokan@studentspex.se så svarar vi fort vi kan!

Vill du veta mer om spexet kan du gå in på sidan om spexet eller fråga närmsta spexare.

SÖKSÖKSÖK! Och gärna mer än en  grupp!

Kramar från Direction19
Christian, Sebastian och Tova