Spexande pågår! Föreställningar februari 2024!

Linköpings Studentspex är i full fart med att skapa nästa spexföreställning – otroligt roligt och spännande! Titel och handling är än så länge mycket hemlig, så vi ser fram emot att presentera en extraordinär rebustävling framåt julen där titeln avslöjas! Premiär sker i mitten av februari 2024 med omkring nio spektakulära föreställningar på Forumteatern, Ågatan 55 i Kårhuset Kollektivet. Vi söker ännu medlemmar till dekorgruppen och vårt klubbmästeri KM.

Vår maskot - Lisse Spexlund
Vår maskot – Lisse Spexlund

Vi är Linköpings äldsta spexförening med årliga föreställningar sedan 1979. Men Linköping har även en annan stor spexförening – det fantastiska Holgerspexet! Gå in på Holgerspexets hemsida och se till att skaffa biljetter till deras föreställning när det är dags – premiär 11:e november på Forumteatern.✨

Dessutom kommer spexåret 2024 vara historiskt i Linköping när SM i spex går av stapeln i maj. Spexföreningar runt hela landet tävlar om de snyggaste kostymerna, de flådigaste av scenbyggen, den magnifikaste musiken – det bästa spexet helt enkelt! Linköpings Studentspex och Holgerspexet kommer återigen med gemensamma krafter skapa ytterligare en unik tävlande spexföreställning det kommande året. Detta vill du inte missa!

Skulle ditt företag vara intresserade av att stötta och synas med spexet?
Hör av dig till annons@studentspex.se!