Nästa spex heter… Rim & Ranson eller På Söder inget pytt!

Linköpings Studentspex presenterar stolt: Rim & Ranson eller På Söder Inget Pytt!

Följ med oss till 1917 när en värld i kaos (samt en och annan konspirerande politiker) knuffar landet och dess befolkning mot sin bristningsgräns. Ge oss vår mat! Ge oss våra rättigheter! Ge oss spex!

Aktivisterna Elin och Ester undersöker varför maten inte bara verkar vara ransonerad, utan rent utav försvunnen. De frågar ut herrarna Branting, Hammarskjöld och Swartz som verkar vara mer upptagna med sitt politiska spel än att hjälpa vanligt hederligt folk. Fast i mitten sitter Anna, som gör sitt bästa för att navigera sig mot ett startkapital för sin nya skola i en oordnad värld av politiska intriger, och hennes anställda Bauer som försöker hitta en balans mellan sina konstambitioner och sitt jobb, sitt andra jobb och sitt tredje jobb…

Med detta vill vi tacka för ert fina engagemang i vår årliga rebustävling. Bra jobbat alla som varit med och skickat in rätt svar! Av dessa svar vi samlat in från alla sociala medier samt mejl är det Frida Möllerstedt som vinner två premiärbiljetter! Grattis & God jul från oss i spexet!

Glöm inte att det kan dyka upp fler chanser till biljettvinster före och under spelperioden, så håll utkik på spexets diverse sociala medier!

Biljettkassan öppnar den 25 januari, men intresse för gruppbokningar fler än 10 pers kan skickas till biljetter@studentspex.se redan nu.

Här kommer facit till rebustävlingen!

Facit till Rebustävlingen för Spex24