Årets spex

Marco Polos Japanska Resor eller Kejsaren och Stormtrupperna

Välkomna till 1200-talets Japan, i en tid där intriger och hjältemod bevittnas under körsbärsträdens blom. Möt den aspirerande handelsmannen Marco Polo då han med sin älskvärda personlighet trillar rakt in i en pågående maktkamp. Marco stöter på shogunen Hôjo, som tillsammans med sin trogna livvakt Tomoe och ålderdomliga Mentor tar sig an kejsarmakten i ett försök att skapa ett bättre Japan. Att pådriva förändring är dock svårare än man kan tro, för Kejsaren är en riktig eldsjäl och hans rådgivare Bukko gör allt för att bevara makten. När intrigerna trappas upp finns Lapsang redo med en kopp te, men hot verkar komma från flera håll. I palatsets dunkla vrår smyger Ninjan runt med ett uppdrag, och det ryktas om att större faror är påväg mot ön…

Biljetter till våra föreställningar finns att köpa här på hemsidan. Biljetter kan också köpas hos Akademibokhandeln på Nygatan 20, Linköping, samt från och med vecka 6 under lunchtid på Campus Valla. Eventuella kvarvarande biljetter säljs också i teaterfoajén de dagar vi har föreställning, kassan öppnar en timme innan föreställningen börjar.

Priserna är:
Ordinarie: 150 kr
Student: 120 kr
Pensionärer och barn (upp till 16 år): 100 kr

Om du har några frågor och funderingar kring biljetter eller vill boka biljetter för ett större sällskap (företag, förening eller liknande) så hör av dig till biljetter@studentspex.se. Observera att vi inte tillämpar något återköp av biljetter.

Är ni ett sällskap på 10 eller fler från en studentförening kan ni, med vissa villkor, få köpa biljetter för priset 100kr/st. Ta då kontakt med vår biljettansvarige på biljetter@studentspex.se.

Föreställningarna, vilka är ca 3 timmar långa (inklusive paus), spelas tisdagar, onsdagar, fredagar och lördagar mellan 8:e februari till 22:a Feburari på Forumteatern i Kårhuset Kollektivet (f.d Nationernas Hus) på Ågatan 55 i Linköping.

Varmt välkomna!