Årets spex

Den industriella evolutionen – en ljussaga

Nu är det snart dags för årets föreställningar av Linköpings Studentspex. I år tar spexet dig på en resa till 1800-talets London, en stad som tampas med konsekvenserna av den industriella revolutionen. Med ett ständigt ökande invånarantal, svält och otillräcklig gatubelysning måste någonting göras. Vi får följa uppfinnartrion Ada Lovelace, Charles Babbage och Isambard Kingdom Brunel i deras försök att lösa Londons problem. De får också sällskap av några andra kända ansikten i form av Charles Darwin, Mary Shelley och Lord Byron, Adas kändis till pappa.

Ett måste för dig som vill veta hur det egentligen gick till när Ada Lovelace och Charles Babbage uppfann den analytiska maskinen.

Affischen som tillhör Den industriella evolutionen – en ljussaga.

Biljetter till våra föreställningar finns att köpa här på hemsidan. Biljetter kan också köpas hos Akademibokhandeln på Nygatan 20, Linköping, samt från och med vecka 7 under lunchtid på campus Valla. Eventuella kvarvarande biljetter säljs också i teaterfoajén de dagar vi har föreställning, kassan öppnar en timme innan föreställningen börjar.

Priserna är:
Ordinarie: 150 kr
Student: 120 kr (inkl. gymnasiestudenter)
Pensionärer och barn (upp till 16 år): 100 kr

Om du har några frågor och funderingar kring biljetter eller vill boka biljetter för ett större sällskap är du välkommen att höra av dig till biljetter@studentspex.se. Observera att vi inte tillämpar något återköp av biljetter.

Är ni ett sällskap på 10 eller fler från en studentförening kan ni, med vissa villkor, få köpa biljetter för priset 120 kr/st. Ta då kontakt med vår biljettansvarige på biljetter@studentspex.se.

Föreställningarna, vilka är ca 3 timmar långa (inklusive paus), spelas tisdagar, onsdagar, fredagar och lördagar mellan 9:e februari till 23:e feburari på Forumteatern i Kårhuset Kollektivet (f.d Nationernas Hus) på Ågatan 55 i Linköping.

Extraföreställningar spelas på samma lokal i augusti:

24 Lördag 16:00
27 Tisdag 19:30
29 Torsdag 20:00
31 Lördag 13:00

Dessutom så har vi en turné till Göteborg den 14:e september. Då kommer vi spela klockan 16:00 på Stenhammarsalen.

Varmt välkomna!