Grupper

Dekor: Gillar du att rita, måla, bygga, eller klä dig svart? Bli en i gänget och sök dekor! En stor och rolig grupp med många händiga människor.

Dekor-Ljustekniker: Tycker om att lysa upp tillvaron.

Klubbmästeriet (KM): Har du sett Sveriges Mästerkock och vill prova dina kökskunskaper på glada studenter. Sök då till KM och var med i en glad och mysig grupp som ordnar fester åt spexet.

Koreograf: Dansar du i alla väder och kläder? Som koreograf får du skådis att följa din minsta vink. Full konstnärlig frihet kan erbjudas (inom vissa gränser)!

Kostym, Smink, Peruk: Gillar du att sy, sminka och fika? Sök då KSP och få chansen att få din egen livs levande barbiedocka!

Ljudtekniker: Har du en förkärlek till ljud? Genom din finstämda hörsel kan du som ljudtekniker se till att publiken får den bästa ljudupplevelsen.

Manus: Är du rolig, nördig eller gillar att skriva och spåna idéer? Som medlem i manusgruppen får du förse spexet med skämt och kanske lite handling. Inga skämt är för dåliga!

Musikgruppen: Är dom som förser spexet med musik, väljer låtar, arrangerar, skriver texter. Man kan säga att dom höjer stämningen i hela föreningen.

Orkestern: Står för musiken, den största gruppen som alltid har en sjön stämning. Bland instrumenten finns piano, trummor, gitarr, el-bas, fiol, viola, cello, klarinett, trumpet, tuba, valthorn, vuvuzela m.fl. Berätta vad du kan spela.

PR: Är ditt liv en stor slogan? Blir du sur när du ser Comic sans? I PR får du rita affischer, prata med stora företag, göra PR-jippon och sälja godis.

Regi: Styr över dramat på scen.

Skådis: Älskar att stå på scenen – om du någonsin måste hitta en skådis leta efter en upphöjd plats, och oddsen är att denne kommer stå på den och prata till massorna.

Arrangör: Gillar att arrangera låtar av olika slag, och höra orkestern spela dem.

Directionen: Består av directeur, ekonomichef och producent. Detta är våra ledare som vi följer blint genom eld och lågor eller  till forumteatern för att mot bättre vetande sätta upp ännu ett spex.

Sök spexet här.